Viktig info gällande Superstore

Fantastiskt kul med så bra respons på våran nya hemsida och superstore! Vi är evigt tacksamma och hoppas ni forsätter teckna medlemskap och handla merch nu när lönen trillar in till helgen!

Vidare så behöver vi dock förtydliga lite kring hur de fungerar när man handlar utav oss

Vi har valt att plockat bort leveranssättet ”Hämta själv från superstore”.

Till att börja med så avser superstore den shop som sedan tidigare återfinns i ståplatsbaren. Tanken är att ni ska kunna lägga en beställning och sedan hämta ut eran vara på MATCHDAGAR mot uppvisande utav orderbekräftelse.

Just nu så pågår det en ombyggnation i ståplatsbaren pga en större vattenläcka vilket gör att den hålls stängd tills dess att det är åtgärdat. Vilket medför att vi inte har möjlighet att hålla våran shop öppen därav att ingen merch kommer gå att hämta ut tills dess att det är åtgärdat.

Vi har i dagsläget ingen prognos för när detta ska vara fixat. Vi ber om att få återkomma när det är fritt fram att beställa och kunna hämta ut. Håll utkik i våra kanaler och på hemsidan!

Däremot funkar de alldeles utmärkt att beställa hem mot en fraktkostnad, så tveka inte! Handla redan idag.

Vi hoppas ni har överseende med de inträffade! Mycket kan och ska bli bättre med både hemsidan och shoppen under säsongens gång.

Ses imorgon mot Västerås.

Framåt Linköping!