Bortaresor

White Lions arrangerar resor till diverse bortamatcher, då medlemmar kan åka med till förmånliga priser och lyfta fram Cluben till seger. Här intill ser du vilka resor som är planerade.

Så här gör du om du vill åka med på bortaresor:

Om du är medlem bokar du din plats på vald resa du vill följa med på.

Om du inte är medlem så måste du först bli medlem och ditt medlemskap bli aktiverat.  Du köper först ditt medlemskap här och sedan kan du boka din plats på den resan du vill följa med på.

Notera att vi just nu har en fördröjning vid aktivering av medlemskap, då vi har en manuell hantering för att aktivera dig som medlem. Det kan dröja upp till en dag. Läs mer här hur du blir medlem

I mån av tillgång kan vi erbjuda våra biljetter till bortastå för 100 kr. Du måste vara på plats i god tid vid arenan för att kunna möta upp WL-bussen, minst 30 min innan nedsläpp!

Kommande resor

Tyvärr finns det inga resor just nu.

Viktig information till dig som redan är medlem

Vi trimmar just nu in vår nya digitala plattform. Det kan vara en del fördröjning när du köper ditt medlemskap, före det aktiveras.

Om du redan har köpt medlemskap eller om du tidigare har ett medlemskap som inte aktiverats och vill åka på en resa, kan du kontakta oss på order@whitelions.se för att få hjälp. 

Vi står till ditt förfogande för att svara på dina frågor och hjälpa dig med bokning av din resa.